machholdt grenaa medarbejderrekruttering og vikarløsninger helle machholdt og michael grenaa arbejder professionelt med rekruttering og vikarløsninger

Machholdt Grenaa har mange års erfaring i vellykket rekruttering.

Med en vellykket rekruttering passer virksomhed og medarbejder som hånd i handske. Og for at opnå det, skal en lang række elementer fungere optimalt.

Machholdt Grenaa arbejder med en række gennemprøvede metoder inden for rekruttering. Og vi har så høj succesrate, at vi yder tre måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger: Hvis medarbejderen stopper før tre måneder, gennemfører vi en helt ny rekruttering uden omkostninger for virksomheden.

Der er flere veje til en effektiv rekruttering. Det kræver stor forståelse af virksomheden og dens behov og vi gennemfører derfor en grundig analyse på baggrund af bl.a. interviews med både ledelse og andre nøglepersoner og fastlægger derefter en præcis profil af både jobbet og den kommende medarbejder. En af vores absolut største forcer ligger i vores evne til at identificere virksomhedens præcise behov.

Vi finder vores kommende medarbejdere på flere forskellige måder. Dels har vi en større emnebank med højt kvalificerede personer, som enten selv har lagt deres CV hos os eller som vi har fundet via annoncering. Dels gennemfører vi målrettet annoncering i både trykte medier og på relevante hjemmesider. Vi foretager altid en grundig udvælgelse med meget stor vægt på, at kemien passer og indhenter samtidig referencer fra tidligere arbejdsgivere. Diskretion er en selvfølge for os, og ingen emner præsenteres for virksomheden uden forudgående accept.

Efter ansættelsen følger vi den nyansatte og virksomheden tæt for at sikre et vellykket resultat.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om rekruttering, hvad enten det er ud fra en konkret opgave eller mere generelt. Kontakt Michael Grenaa på telefon 28 15 84 78 eller på mail her >