machholdt grenaa medarbejderrekruttering og vikarløsninger helle machholdt og michael grenaa arbejder professionelt med rekruttering og vikarløsninger

Machholdt Grenaa tegnes af Helle Machholdt 
og Michael Grenaa.

Helle Machholdt har mange års erfaring indenfor HR området, samt 14 års erfaring som direktør i en økonomivirksomhed. Endvidere er Helle Machholdt medlem af flere bestyrelser.

Michael Grenaa har 8 års erfaring som selvstændig indenfor rekruttering, og har tidligere haft ledende stillinger inden for økonomi, Credit Management og kundeservice.

Arbejdsopgaverne strækker sig fra egentlig rekruttering, hvor vi medvirker hele vejen gennem ansættelsesprocessen til vikarservice, hvor vi enten trækker på vores databank eller hurtigt skaffer egnede emner via vores netværk eller ved annoncering.

Vi yder altid en seriøs og professionel indsats med fokus på etik og diskretion. Vi arbejder med en række anerkendte metoder inden for rekruttering og virksomhedsanalyse og præsenterer kun absolut egnede kandidater. Samtidig sørger vi for at alt papirarbejde altid er på plads fra første dag.

Vi arbejder i alle brancher, men vores erfaring og netværk ligger især inden for administration, økonomi, finans, kundeservice, salg, marketing, lager og produktion. Alle henvendelser behandles fortroligt.