machholdt grenaa medarbejderrekruttering og vikarløsninger helle machholdt og michael grenaa arbejder professionelt med rekruttering og vikarløsninger

Machholdt Grenaa hjælper med at finde en ekstra hånd til virksomheden.

Overvældende succes, sygdom, nye opgaver, ferietid, barselsorlov og meget andet. Alle kender situationen, hvor man kan bruge en ekstra hånd.

Her kan en vikar være en god løsning. Brugen af vikarer i Danmark er steget væsentligt inden for de seneste år, fordi vikarer både er en fleksibel og økonomisk attraktiv løsning. Vikarerne rykker nemlig ud ved behov og stopper igen med dags varsel.

Vi sørger naturligvis for, at alt papirarbejde er på plads, og alle vores vikarer har endvidere ren straffeattest og behersker dansk i både skrift og tale.

Vores konsulent møder altid op i virksomheden og fastlægger sammen med firmaets nøglepersoner den job- og personprofil, som vikaren skal udfylde.

Vores vikarer er nøje udvalgt og deres personlige og faglige kvalifikationer er klarlagt på baggrund af personlige interviews. Alle er veluddannede og har stor erhvervserfaring. Endvidere lægger vi vægt på, at vikarerne besidder stor omstillingsparathed og har en præsentabel fremtræden.

Kontakt Michael Grenaa på 28 15 84 78 og hør, hvorfor vi har de bedste vikarer.